Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інтелект-ліга
Всього найкращого і спасибі за Примус
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 15-10-2009 15:46
|
Трохи пише Повідомлень: 97 Зареєстровано: 28.01.09 |
Доброго вечора шановне панство. Багато писать тут не буду. Ні до чого це. Довго прощатись зараз не прийнято. Якщо коротко і по-суті - команда "Сітхи Єгови" в наступній Інтелект-лізі участі не братиме. Так склалося і ніхто в тому, зауважу, не винен. Вочевидь "ми просто застарі для цього л...на"("Смертельна зброя". Під "л...ном" маються на увазі часті виїзди, а не що-небудь інше. Такий от кінець історії - хочеться відреспектити Стрільчуку, Безбородову, Кості ( тому шо Татьяна), братам ( і сестрам) з УХа, Софтсерва, Арматори, Металу іже з ними, але писанини забагато. Так шо всіх вас віртуально цьомаю. З вами було весело і, часами, цікаво. Приїздіть до Франківська - побавитеся в нашій вищій лізі Щиро Ваш. Французький буржуазний націоналіст |
|
|
Гадюкіна |
Опубліковано 15-10-2009 17:20
|
Трохи пише Повідомлень: 99 Зареєстровано: 20.01.09 |
Отакої... Дуже прикро Запомните, если нечем - запишите! (с) |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 15-10-2009 18:02
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
Блін, написав отаке, а я взяв прочитав і сумно стало.. Так сказать: мавр зробив свою справу, мавр може іти геть.. І чого ж буде варта ота інтелект-ліга, якшо в залі не буде відчутний той неперевершено-неповторний запах лосьйону "Вова" (памятаєш, друже-вовче?). Ех, класний був сезон... Ніхто не ставив установки перед іграми.. справді грали в своє задоволення.. Вуйку, бери білетики і пензлюй в Інницю :-) то ж якраз на день п. Солунського припадає.. Покажу ручного ведмедя :-) Успіху вам в суботу на синхроні. Поцілуй від мене Бідасюка, Зінченка, Муху, Ботюка, Назара, смикни Віталіка за Матицина.. див нік. |
|
|
Войтюк |
Опубліковано 15-10-2009 19:07
|
Трохи пише Повідомлень: 79 Зареєстровано: 05.01.09 |
Як же ми тепер без дохтора? До адмінів сайту, може б влаштували якесь опитування, на переможця лоліту в цьому сезоні? Минулого сітхи виграли в опитуванні та в сезоні, може й тоді і чемпіонат не треба буде проводити? |
|
|
Ехофразер |
Опубліковано 16-10-2009 08:52
|
Трохи пише Повідомлень: 178 Зареєстровано: 13.02.09 |
А як же я без Сітхів?Мну їх бу не вистачати
Сало-сила,спорт це круть,а пиво це необхідна організму рідина))) |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 16-10-2009 10:23
|
блін, туплю.. цілий вечір думав, звідки то цитата, шо то Пилянський перекрутив. От тіки дійшло:-) Молодчинка. Дай почитати Дугласа Адамса!!!!!!!! див нік. |
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 16-10-2009 16:22
|
Трохи пише Повідомлень: 97 Зареєстровано: 28.01.09 |
Шльома Гомельський надіслано: блін, туплю.. цілий вечір думав, звідки то цитата, шо то Пилянський перекрутив. От тіки дійшло:-) Молодчинка. Дай почитати Дугласа Адамса!!!!!!!! Віталіка смикнув, решту поцьомав, книжку забереш у Макарова в неділю. Перетнемося в Вінниці, там і покуражимось. Та й у Львові напевно з часом, на якомусь збіговиську. Як співа Бронюк "... прощайте дівчата, я вам ще подзвоню" Французький буржуазний націоналіст |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 16-10-2009 17:06
|
Роже Гароді надіслано: Перетнемося в Вінниці, не так... перетнемося в Інниці. див нік. |
|
Перейти на Форум: |