Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інтелект-ліга
ІЛ 10/11 3 етап
|
|
Сладкій артішок |
Опубліковано 16-12-2010 13:13
|
Трохи пише Повідомлень: 166 Зареєстровано: 14.01.09 |
хіхі...а каріози ще нижче вийшли..))))) хіхіхі Ходи сюди, щокастенький, я тобі барбарисок насиплю |
|
|
Natka |
Опубліковано 16-12-2010 13:25
|
Пише багато Повідомлень: 573 Зареєстровано: 03.01.09 |
та ніфіга! де були, там і є
Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
Scessia |
Опубліковано 16-12-2010 13:53
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
ти мені, анічка, ше тут поговори... то я тобі ранєтки пообдьоргую ))
Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Сладкій артішок |
Опубліковано 16-12-2010 17:46
|
Трохи пише Повідомлень: 166 Зареєстровано: 14.01.09 |
цьом-цьом))
Ходи сюди, щокастенький, я тобі барбарисок насиплю |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 16-12-2010 18:07
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
ібо нєфіг. а за міксер та, абидно. In Iokus veritas... |
|
|
bavarlok |
Опубліковано 17-12-2010 13:48
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 03.01.09 |
Infinite Tale надіслано: одне діло довести що тобі тре зарахувати те, чого не може зарахувати ІЖ, а друге десь собі нагло вдерти один бал якого ти НЕ заслуговуєш. а як відрізнити перше від другого? наш адрес не дом и не улица наш адрес validol.110mb.com/ |
|
|
bavarlok |
Опубліковано 17-12-2010 13:51
|
дайош оновлену таблицю!
наш адрес не дом и не улица наш адрес validol.110mb.com/ |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 17-12-2010 14:05
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
bavarlok надіслано: Infinite Tale надіслано: одне діло довести що тобі тре зарахувати те, чого не може зарахувати ІЖ, а друге десь собі нагло вдерти один бал якого ти НЕ заслуговуєш. а як відрізнити перше від другого? Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого ... угу-угу див нік. |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 17-12-2010 17:09
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
У зв"язку із тим, що від ОРГКОМІТЕТУ офіційної відповіді я так і не отримав, виставляю свій погляд на можливість подачі апеляції на зняття запитання згідно регламенту: п. 3.4. Апеляційне журі У випадку незгоди із рішенням суддівської групи щодо визначення правильності відповіді на запитання, команда протягом 30 хвилин від часу закінчення етапу має право подати апеляційному журі письмову заяву (апеляцію) із викладенням суті неправомірного, на її думку, рішення та підтвердженням своєї позиції. Якщо команда згідна із рішеннями суддівської групи по визначенню правильності відповідей і вважає, що всі рішення були правомірними, отже вона не подає заявку. Цей пункт не підпадає під апель на зняття запитання. (КОДЕКС: апелляция на некорректность вопроса - просьба команды снять вопрос, который она считает некорректным в связи с фактической ошибкой в тексте вопроса или авторского ответа.…) Апеляційне журі розглядає виключно апеляції щодо зарахування відповіді команді, яка апелює, або щодо зняття запитання. Команда подає апеляцію на зняття запитання. Команді, що подала письмову заяву (апеляцію), додатково надається 24 години від часу закінчення етапу на подання аргументів та фактів на свою користь. У зв’язку із тим, що письмова заявка (апеляція) подається на незгоду із рішенням суддівської групи (а команда згідна з рішеннями), команда не подавала даної письмової заявки. Відповідно вважаємо, що у зв’язку з тим, що процедура подачі апеляції на зняття запитання чітко не прописана в регламенті, команда усе ж має 24 години для подачі апеляції на зняття питання, а не письмової заявки. Апеляція приймається черговим адміністратором разом із фінансовою заставою у розмірі 80 грн., 50 грн. від якої повертається команді у випадку прийняття апеляційним журі позитивного для неї рішення. У випадку зарахування апеляції на зняття запитання, команді повертається застава у розмірі 80 грн. Тут вже фігурує виключно апеляція, а не письмова заявка. От команда і подає апеляцію. 80 грн. перераховується будь-яким чином (навіть на мобільний:-). Змінено: Vasyl, 17-12-2010 17:11 |
|
|
Bizba |
Опубліковано 17-12-2010 18:01
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Все вірно викладено. А оргкомітет вкотре виявляє свою упередженість і тупість.
Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 17-12-2010 18:04
|
bavarlok надіслано: Infinite Tale надіслано: одне діло довести що тобі тре зарахувати те, чого не може зарахувати ІЖ, а друге десь собі нагло вдерти один бал якого ти НЕ заслуговуєш. а як відрізнити перше від другого? а голова нашо? In Iokus veritas... |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 17-12-2010 18:20
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Vasyl, щось нічого не зрозумів з твого посту. Можеш додатково розтлумачити основну свою ідею? |
Vasyl |
Опубліковано 17-12-2010 18:29
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
Moonlight, основна ідея така - це можливість подати апель на ЗНЯТТЯ запитання протягом 24 год. після закінчення етапу (хоча, що таке закінчення етапу теж ніде не оговорено...), не подаючи так званої заявки... Зокрема, коли в питанні був політик, але не з тим ім"ям, хоч і прізвище співпало... |
|
|
Darth Vader |
Опубліковано 17-12-2010 21:09
|
Вміє писати Повідомлень: 18 Зареєстровано: 16.11.10 |
Господь допомагає не розумним командам, а тим хто добре пише апеляції гигиги
Recht Oder Unrecht - mein Vaterland |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 23-12-2010 11:22
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Чи можна очікувати побачити остаточні результати ІЛ ще в 2010 році? |
Мастер Бо |
Опубліковано 23-12-2010 13:00
|
Пише багато Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Vasyl, дай тобі сил, наснаги, терпіння мудрості на цю боротьбу з вітряками. І ще одна порада, на жаль не можу згадати звідки вислів: "У суперечці з дурнями, ніколи не опускайтесь до їх рівня, бо тоді вони задавлять вас досвідом " Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
bavarlok |
Опубліковано 29-12-2010 17:25
|
Infinite Tale надіслано: bavarlok надіслано: Infinite Tale надіслано: одне діло довести що тобі тре зарахувати те, чого не може зарахувати ІЖ, а друге десь собі нагло вдерти один бал якого ти НЕ заслуговуєш. а як відрізнити перше від другого? а голова нашо? а голова тут даруйте ні до чого, бо кожному городу нрав і права, і в кожного своя на те думка - яка залежить від того на користь твоєї команди пішла зарахована тобі чи комусь апеляція, чи ні. ось мені наприклад також противно від того, що вже другий етап поспіль апелями мою команду рухають донизу по турнірній таблиці. але очевидно ми самі винні - треба було писати по стільки апелів на кожну гру скільки невзятих запитань. обмежень же нема наш адрес не дом и не улица наш адрес validol.110mb.com/ |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 31-12-2010 00:50
|
bavarlok надіслано: ось мені наприклад також противно від того, що вже другий етап поспіль апелями мою команду рухають донизу по турнірній таблиці. але очевидно ми самі винні - треба було писати по стільки апелів на кожну гру скільки невзятих запитань. обмежень же нема "противно"- от-от саме те слово яким можна описати те що я відчуваю коли дивлюся на нісенітнию, яку в нас іменують турнірною таблицею. було би дуже добре якби в такий ідилічний спосіб до результатів підходила не лише одна команда. але тоді мабуть би і перше місце було іншим, і ми би були далеко не девяті а сіра частина таблички так взагалі. ось. і десь там в новому році який отут невпинно наступає бажаю вам хай кожен отримає те на що заслуговує. тоді і поглядім. In Iokus veritas... |
|
Перейти на Форум: |