Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інтелект-ліга
Четвертий етап. Результати
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 12-02-2009 14:09
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Natka надіслано: 2 Мефісто: ну Овод колись писав, шо всі казли... То він мав на увазі, що всіх любить. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 12-02-2009 14:09
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Папрашу цитату.
|
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 12-02-2009 14:25
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
Дмитро Поліщук надіслано: Ну я з цих "констатацій" зробив такий висновок: "ваша система мені не подобається і тд, вона карочє стрьомна, а та шо пропонують то найліпша і прийміть її і то мерщій, бо я таксказав!!! і пофіг шо ви по ній граєте n-ну кількість років і шо раніше народу було якось все рівно, і вапщє ви всі тупі і непрікольні" і то мну нагадує такий великий ультиматум не енну кількість років,а ПЕРШИЙ рік. див нік. |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 12-02-2009 14:27
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Дмитро Поліщук надіслано: - до цього моменту висновки правильні, окрім слова "мені". Достатньо почитати форум, щоб зрозуміти, що не тільки мені. Ну я з цих "констатацій" зробив такий висновок: "ваша система мені не подобається і тд, вона карочє стрьомна а та шо пропонують то найліпша - з моєї точки зору- так. Але є ще система Безбородова, тому, власне, і йде широка дискусія.і вапщє ви всі тупі і непрікольні" - а далі все невірно. Ніхто на особистості не переходив. Щоб закрити цю тему, урочисто заявляю що ви всі гострі і прікольні.прийміть її і то мерщій ...і то мну нагадує такий великий ультиматум - Ну якби то було ультиматумом, то звучало б десь так: "...прийміть її і то мерщій, бо як не приймете, я спочатку поб"ю вікна Жмуркові в хаті, потім влаштую акт самоспалення, а потім заСтрелю Овода, якого тримаю в заручниках". Хоча, з Оводом приклад трошки невдалий - за Овода ЛОЛІТ ще би і приплатив.
Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 12-02-2009 14:29
|
Треба тіки додати, що самоспалення на Ф.Ліста 2 під час засідання правління
|
|
|
Comediant |
Опубліковано 12-02-2009 14:39
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
гиги, Овода не трож, вiн напівставки шилом в одному місці працює
Змінено: Comediant, 12-02-2009 14:46 ха-ха |
|
|
vumnik |
Опубліковано 12-02-2009 16:32
|
Пише багато Повідомлень: 289 Зареєстровано: 04.01.09 |
Дмитро Поліщук надіслано: гиги, Овода не трож, вiн напівставки шилом в одному місці працює О, евріка! Щоб розмова перейшла у конструктивне річище, треба, щоб хтось з опонентів (неважливо, хто саме) послав Овода в баню |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 12-02-2009 16:38
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Мунлайт нормально в баню посилає ...
k |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 12-02-2009 18:25
|
Пише багато Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Овод, він на то і Овод, щоб кусати.... Якщо ніхто не кусає, то ніхто і не "чухається" Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
bavarlok |
Опубліковано 12-02-2009 23:51
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 03.01.09 |
нарід, а чого ви чубитеся? є пропозиції змін до регламенту - справді треба письмово все грамотно оформити, винести на громадське обговорення зі збором підписів (бо інакше це не більше, ніж особиста ініціатива) і якщо підтримає народ - внести на правління коли буде обговорюватися регламент на наступний сезон. ми ж легітимна організація, то і всі процеси мають відбуватися легітимно! давайте не будемо брати дурного прикладу з політиків і вирішимо справу спокійно і логічно
наш адрес не дом и не улица наш адрес validol.110mb.com/ |
|
|
Bizba |
Опубліковано 13-02-2009 00:56
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
bavarlok надіслано: ми ж легітимна організація, то і всі процеси мають відбуватися легітимно! Гарно пожартував! От тільки смайлик нема бажання ставити... Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 13-02-2009 09:40
|
bavarlok надіслано: давайте не будемо брати дурного прикладу з політиків і вирішимо справу спокійно і логічно Отличная идея, давайте пользоваться не только регламентом, но и здравым смыслом!!!! Это политики - буквоеды и перекручуватели истины. В позапрошлом году были предложения не ждать лишнего года, а объединить две высшие лиги сразу, которые де-факто итак играли вместе - какая бы была борьба!!!! ТАк - нет, надо всё по регламенту (а ведь есть заг. зборы, орг. комитет, руководство ЛОЛІТ, чтоб принимать предложения и выносить их на общее обсуждение... А так, считайте, год был потерян - никакого развития! Ну и таких примеров можно привести десятки, я думаю... Сколько народ просит: * вывешивайте вопросы хотя бы через пол-года после того, как они отыграны - последний ЛОЛИТ-турнир на Официальном-то сайте 3-4 летней давности!!!!!! И это только потому, что я пришёл на правління и поставил вопрос ребором о сроках, когда вопросы будут вывешены. А ведь не ОРГКОМИТЕТ покупает эти вопросы - эти вопросы покупают все игроки всех лиг, это наши деньги идут на вопросы - внимание вопрос, если я заплатил свою долю за вопросы, то почему я не имею к ним доступа?????????????? * оприлюднюйте решения АЖ, причём каждого в отдельности с арггументами * играйте синхроны на русском языке, чтоб не было проблем с переводом. к чему, например, пункт регламента, что змагання проводяться ВИКЛЮЧНО українською мовою??? - єто же сраду ставит рамки.... что стоит заменить ВИКЛЮЧНО на более мягкую формулировку, чтобы просто стимулировать украиноязычные турниры, но и не отказываться от качественных русскоязычных пакетов? В итоге: за 15 лет развития ЧГК во Львове, назовите мне успехи Львовских команд на Всеукраинских соревнованиях??? 1 лига, Вышка? Да, только вопросы, но чем дальше, тем меньше хочется их задавать, т.к. они приобретают статус "риторических" - тех, на которые нет, не было и не будет вопросов. Да, Дима Полищук, я опять флужу на форуме !!!! Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
Comediant |
Опубліковано 16-02-2009 07:47
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
всі виділи в менюшці зліва такий пункт як "Регламент чемпіонату"? там я не бачу жодного комента... вот туди і пишіть зауваження, шоб потім була база для опрацювання а не вишукувати по всіх темах форуму кому і шо не подобається
ха-ха |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 16-02-2009 13:35
|
Оформив пропозиції в розділі "Регламент чемпіонату". Дякую за конструктивні пропозиції! Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
Bizba |
Опубліковано 08-03-2009 22:44
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Можливо, на цей факт мало хто звернув увагу, проте... Вже два останні етапи не супроводжуються по їх закінченню статтями Ростика Ящишина. Стало відомо, що свій огляд 3 етапу він направив пану Президенту ще наприкінці минулого року. Стаття так і не з'явилась... Невже це нова інформаційна політика? Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Scessia |
Опубліковано 09-03-2009 00:06
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
Можливо, це пов"язано з переїздом? Все одно, даєш огляд третього етапу!!! |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 09-03-2009 00:52
|
Scessia надіслано: Можливо, це пов"язано з переїздом? Нє вєрю (с) |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 09-03-2009 01:24
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
я щось не бачу причини не постати статті Ростика у звязку з переїздом. Для Мунлайта то кілька разів клацнути мишкою ...
k |
|
|
Scessia |
Опубліковано 09-03-2009 11:21
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
А вам всюди політичні інтриги ввижаються ) |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 09-03-2009 12:07
|
З нас трьох гіпотезу про політичні інтриги висловив лише один.
|
|
Перейти на Форум: |