Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Брейн-ринг
IX Відкритий чемпіонат Львівської області з брейн-рингу
|
|
Comediant |
Опубліковано 23-03-2012 21:16
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
Moonlight надіслано: Comediant надіслано: От пожеребкували сьогодні, вийшло 3 групи по 5 команд і 3 групи по 6 команд. І в одній з груп, де 5 команд не з"явилися 2 команди. Імовірність такого близька до нуля. Більша ймовірність, що охоронець о 9-й вечора вижене всі команди з Погулянки, не давши дограти всі ігри. повторюсь - 3групи по 4 команди це 18 боїв, 2 групи по 5 команд - це 20 боїв ха-ха |
|
|
Миха |
Опубліковано 24-03-2012 14:59
|
Трохи пише Повідомлень: 142 Зареєстровано: 23.02.09 |
Чого в твіттері немає прямої трансляції?! |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 24-03-2012 21:48
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
1/8 Модна країна - Переучет Арматора - Хамелеон Валідол - Каріозні Монстри Трилітріум - Діти Камасутри Тануна Х - Свірзькі крілики Герцоги миру - Парадокс Набокова Металопрокат - Дракони Ймовірності IQM - Феномен |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 25-03-2012 18:51
|
Трохи пише Повідомлень: 218 Зареєстровано: 05.01.09 |
1-ше місце - Переучетъ (Вітаємо!!!!!) 2-ге місце - Тануна Х 3-те місце - Дракони ймовірності 4-те місце - Діти Камасутри 5-8 місця - Арматора, Валідол, Герцоги миру, IQM 9-16 місця - Модна країна, Хамелеон, Каріозні монстри, Свірзькі крілики, Парадокс, Металопрокат, Phanoman |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 25-03-2012 19:24
|
Дорвався до інету. Пост буде довгий (поток сознанія) 1. Дякую всім командам, що брали участь в 9 - му чемпі 2. Вітаю Переучотъ!!!! 3. А особисто Рехтман - ХАРОШУ ти БАНДУ зібрала )))))) 4. Брижатий Андрюха і Костя (грубий) - УБІВЦИ ))) 5. Подякували за організацію Безбородов і Бойко... 6. Напевно, наступний чемп буде для людей, яким ПОДОБАЄТЬСЯ Брейн - ринг, організований ЛОЛІТом. 7. Командам - говоріть Вашу відповідь ГОЛОСНІШЕ. Прохання від всіх ведучих. 8. У фіналі були запитання рівня ІЛ . (так шо Марішка - не переймайся своїми фальшами) 9. Бойко - ти "зе бест". Нервова система - залізобетонна )))) Змінено: Близнюк Георгій, 25-03-2012 19:42 |
|
|
Ork |
Опубліковано 25-03-2012 19:42
|
Вміє писати Повідомлень: 42 Зареєстровано: 09.01.09 |
9-16 місця - повинно бути 8 (вісім) команд, а в переліку є лише 7 (сім)! :-) Трилітріум обділили увагою :-( Несповна Розуму |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 25-03-2012 19:51
|
10. Поліщуку - респект. 11. Всім, хто в суботу грав там, де я був ведучим. Шнобелівську премію в математиці "гігахард хоум" переробив в Нобелівську.... 12. Відкриття чемпу "Діти камасутри". Команда вскочила в тамбур останнього вагону в 1/8 фіналу. Результат- 4-те місце "деревляна" медаль. МОЛОДЦІ!!!! Змінено: Близнюк Георгій, 25-03-2012 19:52 |
|
|
Scessia |
Опубліковано 25-03-2012 23:01
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
Постбрейнівське... По-перше, дякую організаторам, бо провести два дні масштабного дійства на досить непоганому рівні вартує великих зусиль. Окремо вдячна за призи, організатори дослухались до тези про окремі медальки і книжки були досить непогані, тож щиро рада за тих, хто їх отримав. Але! кілька, ІМХО, конструктивних зауважень по недоліках: 1. Реально штрафувати чи не допускати в наступному сезоні команди, що заявились і не прийшли. Не так важко попередити заздалегідь. 2. Година на реєстрацію - то є більше, ніж досить. В перший день вкотре - більш, як півгодинна затримка... 3. Гра до трьох очок у боях в 1/8 - це реально замало. Чи не резонніше, ті питання, які йдуть у додаткових перестрілках (3-ті місця) в перший день - залишити на другий, якщо вже стоїть проблема браку питань. Бо заплатити 60 грн і зіграти 3-4-5 питань якось не комільфо... 4. При вирішальному рахунку - 2:2 заборонити ставити питання, котре вже гралось. Зводиться до того - у кого краща кнопка або більше друзів в залі 5. У фінальних і півфінальних боях ставити якесь обмеження в питаннях або телебрейнівську систему перейняти, типу - нема відповіді і в наступному турі розігрується 2 очка. Бо, якось слухати 20-й раунд у виконанні все тих самих команд - якось... 6. І щодо пакету... Здалось, що для підготовки пакету для другого дня редактор/автор перечитав а. один довідник з судноплавства б. подивився один мультик в. збірник цитат одного пана і пошукав не відіграні питання з минулорічного пакету, бо питання по Розповіді першого розмороженого гралось ще торік. Рівень питань непоганий, але одноманітність джерел - не є добре. Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 25-03-2012 23:31
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Питання було по розповіді другого розмороженого І вже третій рік поспіль |
|
|
Stella |
Опубліковано 26-03-2012 00:02
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
І задовбали банити ноути під час гри. Хто захоче - і так нагуглить, техніка пішла вперед. I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Moonlight |
Опубліковано 26-03-2012 01:26
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Хочу подякувати організаторам! Усупереч моїм побоюванням все пройшло дуже швидко в перший день. На нашому майданчику (перший поверх) питання були достатньо адекватні та іграбельні. Але, здається, з питаннями пощастило не всім Медалі в якості призів - це супер! Хоч нам вони і не дістались Однак можна і далі покращити змагання, виправивши "хронічні" проблеми: 1) Вічна Лолітівська проблема із початком змагань і надто затягнутих перерв. 2) Три рази задавати одне і те ж питання - це занадто. Крім того, варто оголошувати відповіді на невзяті питання після гри. 3) наявність дуже низькоякісних питань. 4) високі внески |
Клічук |
Опубліковано 26-03-2012 09:49
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
Хороший вийшов турнір - велика подяка організаторам за пророблену працю. Погоджуюсь з ти, що питання задавати втретє, коли очевидно що навіть колективний разум не може знайти на нього відповідь, напевне, не варто. Ну і ще одна тенденція - зменшення кількості команд, прикро, можливо наші ряди рідіють, можливо внески зависокі, але можна дійти до того, що скоро можна буде починати з 1/8 одразу. Вітаю переможців і усі команди, які показали хорошу гру. IQM - чемпіон |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 26-03-2012 10:39
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
ок, подякуєм спочатку організаторам. а тепер поясніть мені як можна стільки років робити одні і ті самі помилки? 1) чого не зробити ті внески зразу за два дні і відпадуть всі претензії команд які за те що, прослухають 5 галімих питань платять 60 грн? 2) чого ті внески взагалі такі заоблачьні? ми в суботу грали в холі, де кричали діти, бігали якісь дибіли з дошками і гуділа якась болгарка. ті умови хоч ти вдавися не коштують 115 грн. так, я знаю що левова частка тих грошей пішла на оплату башуківського сміття, але таякби команди в тому не винні. 3) ну в неділю було лайно, а не питання. ну серйозно. 4) шо це взагалі був за бадмінтон? до 5 взятих, до 7 взятих, шо за брєд? а якби взагалі ніхто нічого не вгадував( а таке цілком можливо зважаючи на якість тих питань), то шо би до понеділка сиділи? 5) я не розумію навіщо читати одне і те саме питання 2 рази, не те що 5. взяли-взяли. не взяли-то не взяли. граєм далі. тут же проблема з Інтернетом вирішиться, тому що насправді, вимкнути той один ноутбук нікого не врятує, чай в 21 столітті живемо. 6) чого той кнопочник не може собі стояти? це шо десь в правилах написано чи як? 7) відповідей взагалі не чути, але не тому, що команди тихо говорять, а тому що ведучому влом одне лишнє слово повторити. вже мовчу шо тій команді можна дати в зуби мікрофон. ну але тоді би внески прийшлось ще підняти) 8) може нарешті сформувати той відбір врахувавши те, що якісь команди не прийдуть? тобто виходити одразу з того, що їх буде на 5 менше, ніж та кількість, яка заявилась і передбачити якісь заходи якщо їх раптом буде більше а не навпаки? 9) ті дурнуваті кошики. команди, які десь 100 років тому один раз вийшли в 1/8 все одно на вершині рейтингу. і так виходить беліберда, навіщо витрачати на це час. 9)і нарешті те що мене найбільше бісить в тому цілому лоліті: як можна ВЗАГАЛІ не робити ніяких висновків з того, як налажали в попередній раз? тому шо насправді наступного року все повториться. буде мільйон внесків, башук, питання читатись по 3 рази, затримки і довжелезні перерви. In Iokus veritas... |
|
|
Stella |
Опубліковано 26-03-2012 14:08
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
Ну але ж тим не менше ми з року в рік продовжуємо гризти той кактус. І поки ми його гризем, Христю, покращення не буде - навіщо, як піпл і так хаває? I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Карплюк |
Опубліковано 26-03-2012 14:12
|
Пише багато Повідомлень: 359 Зареєстровано: 08.01.09 |
Христя, ти молодець, даєш такий меседж наступного сезону. І тре впливати якось на голову оргкомітету))
Я вільний, Бачинський |
|
|
Настя Пилипівна |
Опубліковано 26-03-2012 15:27
|
Трохи пише Повідомлень: 71 Зареєстровано: 16.03.09 |
а я дякую Тануні Х за те, що пройшли крізь все на позитиві. пс. і Норфолк маладєц! Ах, господа, я такая проказница! |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 26-03-2012 16:46
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
про недоліки, які зрештою кожен ріки одні і ті ж, вже сказали, тому напишу про позитиви. в перший день все (принаймні в нашому залі) закінчилось досить швидко і оперативно. насамперед завдяки Георгію Близнюку, який був в нас ведучим. Рівне - все ж молодці, реально вони зараз найсильніші і виграли цілком заслужено. ВІТАЮ! хоча фінал вийшом загалом не дуже цікавим для глядачів через стопіццот повторів одних і тих же питань, але був напруженим і складним. Я вже програвав на всіх стадіях плей-офф... наступного року залишається лише виграти фінал. дякую оргам за організацію (вибачте за тавтологію) Змінено: Омське пташенятко, 26-03-2012 16:49 k |
|
|
Мариша |
Опубліковано 26-03-2012 23:10
|
Трохи пише Повідомлень: 189 Зареєстровано: 07.01.09 |
Втомлена, вже три ночі майже не спала, але не можу не написати... По-перше, дякую організаторам як мінімум за те, що це щорічне свято таки відбувається, девятий рік поспіль. А це вагомий термін. Незважаючи на певні недоліки, які в принципі завжди були і будуть, дякую за пророблену роботу! По-друге, як на мене, в перший день все пройшло доволі швидко, що теж на моїй памяті було нечасто. Єдиний мінус - ота жахлива система в кінозалі... якби мені там довелося грати, не впевнена, що моя б нервова система то витримала! тиснути кнопку на звук "с" у слові "час"??! щодо питань... у тих групах, що грали на першому поверсі, як на мене, були непогані брейнівські питання. Я особисто не маю до чого придратися. Ті, що я чула в головній аудиторії ніби теж подібного формату. Кхм, ну а кінолекційна знову відзначилась... Там були жахливі питання. Респект "Парадоксам", які таки змогли звідти вирватись у 1/8! Наостанок дня першого - дякую "Тануні" за проводжання нашого трамваю, розчулили ))) Щодо неділі... чесно кажучи, все як у тумані... памятаю, що самі питання були ніби-то і непоганими як по "грабельності", але дійсно відчуття 3 джерел максимум: мульта, кораблів, Лема... може ще щось пропустила. Дуже шкода, що гра була не у Пікассо. Все-таки атмосфера клубу зі сценою, нічним освітленням - вона якась особлива, її не вистачало. ну і на останок, як на нагородженні Оскар: 1) дякую усім, хто за нас вболівав. Було приємно побачитись з усіма львівськими знайомими, приємно, що не забувають ну і рівненським командам - дякую за те, що залишились до кінця... 2) дякую суперникам. Кожен бій був запеклим, і ви змусили нас понервувати 3) ну і на останок, дякую своїй команді! Жора, так і є: я зібрала БАНДУ! Грати у такому колективі одне нескінченне задоволення. Особливе дякую за "перелом" у 2-ому бої, за 4-5 при початкових 4-2! мої нервові фальстарти, здається, на їхні нерви ніяк не повпливали ))) а може це мої слова, що з четвертим "другим" місцем я додому не збираюсь повертатись так вплинули - пожаліли мене ))) тим не менше, ми усі вибороли цю нагороду тільки завдяки залізному командному духу, і за це їм величезна подяка! п.с. трошки сумно... цьогорічний чемп задовільнив мої "лолітобрейнівські" амбіційні плани на 99 % чи буде бажання повторити неповторне, не знаю... Ты поймешь, что я ангел, когда я повернусь к тебе спиной... |
Foehn |
Опубліковано 26-03-2012 23:12
|
Трохи пише Повідомлень: 106 Зареєстровано: 23.11.09 |
Оскільки все вже сказали до мене, я лише хочу подякувати організаторам за проведений на задовільному рівні Чемпіонат. Водночас, наполегливо рекомендую організаторам звернути увагу на висловлені вище критичні зауваження і поради. Оскілька подібна, до нижче написаного, позиція добром не закінчиться. Близнюк Георгій надіслано: 6. Напевно, наступний чемп буде для людей, яким ПОДОБАЄТЬСЯ Брейн - ринг, організований ЛОЛІТом. Вона може збутися. Останні декілька чемпіонатів демонструють дуже цікаву динаміку в плані чисельності учасників. Так от, на мою думку найкращою похвалою для організаторів мають бути не слова, а затребуваність їхнього заходу. Бо інакше такими темпами наступні чемпіонати можна буде провести за один день, відразу з 1/8-ї. Благо "людей, яким ПОДОБАЄТЬСЯ Брейн ЛОЛІТ" і "любителів гризти кактус" не так вже й багато. |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 27-03-2012 02:08
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
дякую |
|
Перейти на Форум: |