Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Брейн-ринг
Брейн 6
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 13-01-2009 08:35
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
угум... десь так і буде
k |
|
|
Мариша |
Опубліковано 13-01-2009 09:10
|
Трохи пише Повідомлень: 189 Зареєстровано: 07.01.09 |
Цікаво, чия на цей раз буде установка... позаминулого року була львівська, минулого - житомирська... до речі, як хто вважає: те, що якась з двох кнопок завжди краща за іншу - це міф чи реальність?
Змінено: Мариша, 13-01-2009 09:11 Ты поймешь, что я ангел, когда я повернусь к тебе спиной... |
Омське пташенятко |
Опубліковано 13-01-2009 09:29
|
Мариша надіслано: ... до речі, як хто вважає: те, що якась з двох кнопок завжди краща за іншу - це міф чи реальність? сидіння на кнопці багато досвіду немаю, але з того що є можу сказати, що це реальність. На минулорічному брейні, в перший день, коли ми грали в кінолекційному залі одна була гірша. І в Сокалі теж така ж ситуація. В фіналі суперники навіть попросили підкинути монетку, бо не хотіли грати за тією кнопкою. Ну і думаю, що неможливо зробити дві абсолютно однакові кнопки ... А може й не так, бо це брейн... і тут просто знати правильну відповідь не завжди є достатньо k |
|
|
Natka |
Опубліковано 13-01-2009 09:57
|
Пише багато Повідомлень: 573 Зареєстровано: 03.01.09 |
Мариша надіслано: до речі, як хто вважає: те, що якась з двох кнопок завжди краща за іншу - це міф чи реальність? закон Мерфі - "чужа кнопка завжди краща" ))))))))))))) а якшо серйозно - то дійсно кнопки різні... але багато залежить і від кнопочника Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
vumnik |
Опубліковано 13-01-2009 09:58
|
Пише багато Повідомлень: 289 Зареєстровано: 04.01.09 |
Ну і думаю, що неможливо зробити дві абсолютно однакові кнопки ... Якщо основним елементом кнопки є "мікрики", є це цілком можливим. Якщо ж кнопка - пружинна, та ще й роздовбана, то команди не будуть в рівних умовах. |
|
|
Natka |
Опубліковано 13-01-2009 09:59
|
Якщо основним елементом кнопки є "мікрики", є це цілком можливим. Якщо ж кнопка - пружинна, та ще й роздовбана, то команди не будуть в рівних умовах. а на шо спроможеться Львів в цьому році? Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 13-01-2009 10:08
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Мариша надіслано: Цікаво, чия на цей раз буде установка... позаминулого року була львівська, минулого - житомирська... до речі, як хто вважає: те, що якась з двох кнопок завжди краща за іншу - це міф чи реальність? Позаминулого року кнопки харківські були)) Імхо до харківських і житомирських кнопок нарікань нема. |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 13-01-2009 10:11
|
Mephisto надіслано: Позаминулого року кнопки харківські були)) Імхо до харківських і житомирських кнопок нарікань нема. +1 Скарг на кнопки якими грали в перший день в великому залі і другого дня в Пікасо не було. k |
|
|
vumnik |
Опубліковано 13-01-2009 10:11
|
а на шо спроможеться Львів в цьому році? А я звідки знаю? Зпаяти якісну кнопку - то не є велика проблема, схеми опубліковані в інеті або можна отримати у Флору, які найкращі свого часу робив. Вправні технарі у Львові мають бути. |
|
|
Natka |
Опубліковано 13-01-2009 10:39
|
кнопки в студію! кнопок і питань!!!
Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 13-01-2009 10:40
|
Львову буде влом паять нові кнопки....
|
|
|
vumnik |
Опубліковано 13-01-2009 10:46
|
Львову буде влом паять нові кнопки.... То замовити можна. В Друзя - по 300 у.о., але там власне кнопки погані, із величезним люфтом. У Флору (якщо він досі це робить) - десь по 200. Десь у Дніпрі... Ліньки лазити у неті, але за півгодини можна знайти 3-4 пристойні варіанти. А якщо згадана тут "харківська" кнопка є власністю ЛОЛІТ, то взагалі проблеми немає... Змінено: vumnik, 13-01-2009 10:48 |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 13-01-2009 10:49
|
Щоб ЛОЛІТ замовив систему, то я не знаю, що мало б у лісі здохнути... Тут лісу мало, то всі кити мали б в океанах вимерти Хоча був би радий помилятись... |
|
|
Natka |
Опубліковано 13-01-2009 11:09
|
а давайте шось зробим, шоб ЛОЛІТ почухався і шось зробив?
Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 13-01-2009 11:12
|
Natka надіслано: а давайте шось зробим, шоб ЛОЛІТ почухався і шось зробив? що саме ? k |
|
|
Natka |
Опубліковано 13-01-2009 11:14
|
а хз... напишем відкритий лист ОКу, зберем піццот підписів, підійдем під міську раду, і будем страйкувати, заблокуєм етап якоїсь гри... варіантів море, було би бажання... Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 13-01-2009 12:23
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
є також схеми кнопок на основі клавіатури. І прога є готова. то тре в Бочика попитати. він може детальніше пояснити. от моя думка така. Берем плату від клави. І від неї 2 проводки до кнопок. А в прозі має бути така фішка, яка визначає яка кнопка натиснута швидше. Хто технарь - можете самі зробити. Якщо тре - пропоную свою допомогу: можу бігати за пивом, тримати паяльнік, припой і каніфоль... див нік. |
|
|
Мариша |
Опубліковано 13-01-2009 12:41
|
Трохи пише Повідомлень: 189 Зареєстровано: 07.01.09 |
Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Позаминулого року кнопки харківські були)) Імхо до харківських і житомирських кнопок нарікань нема. +1 Скарг на кнопки якими грали в перший день в великому залі і другого дня в Пікасо не було. не впевнена на 100 %, але точно чула, що позаминулого року грали на кнопках, які постійно використовував Прайд для своїх тренувань, нібито тим і пояснювалась така майстерність Різеля у тій грі )) плітки можливо, але ж... в минулому році Прайд зіграв набагато гірше до речі, у тій грі кнопки були різні, на одній з них ми програли 3:5, на іншій ж 5:1 з легкістю... якби ж ще фортуна дозволила грати дві з трьох фінальних ігр за "щасливим" столом, а не навпаки ))) щодо житомирських кнопок... небагато ми за ними гралися, але з того досвіду скажу, що різниці не помітила! Ты поймешь, что я ангел, когда я повернусь к тебе спиной... |
AC-DC |
Опубліковано 13-01-2009 12:47
|
Вивчає абетку Повідомлень: 6 Зареєстровано: 13.01.09 |
Мариша надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Позаминулого року кнопки харківські були)) Імхо до харківських і житомирських кнопок нарікань нема. +1 Скарг на кнопки якими грали в перший день в великому залі і другого дня в Пікасо не було. не впевнена на 100 %, але точно чула, що позаминулого року грали на кнопках, які постійно використовував Прайд для своїх тренувань, нібито тим і пояснювалась така майстерність Різеля у тій грі )) плітки можливо, але ж... в минулому році Прайд зіграв набагато гірше до речі, у тій грі кнопки були різні, на одній з них ми програли 3:5, на іншій ж 5:1 з легкістю... якби ж ще фортуна дозволила грати дві з трьох фінальних ігр за "щасливим" столом, а не навпаки ))) щодо житомирських кнопок... небагато ми за ними гралися, але з того досвіду скажу, що різниці не помітила! Харківськими кнопками грали не тіки позаминулого року, а починаючи з другого чемпу по брейну. Вся різниця між ними і житомирськими в тому, що в житомирських сигнал йде зразу після натискання стартової кнопки на пульті, а в харківських - в рендомному проміжку з затримкою до 4 чи 5 секунд. |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 13-01-2009 13:32
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Ovod надіслано: є також схеми кнопок на основі клавіатури. І прога є готова. то тре в Бочика попитати. він може детальніше пояснити. от моя думка така. Берем плату від клави. І від неї 2 проводки до кнопок. А в прозі має бути така фішка, яка визначає яка кнопка натиснута швидше. Хто технарь - можете самі зробити. Якщо тре - пропоную свою допомогу: можу бігати за пивом, тримати паяльнік, припой і каніфоль... Таку систему свого часу зробив Андрій Бідасюк, сам же і написав для неї прогу, як для брейну так і для свояка. Штука дуже хороша. Єдиний недолік - не працює без компа\ноутбука. |
|
Перейти на Форум: |