Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інтелект-ліга
Сторінка 2 з 2: 12
|
Новий сезон. Чемпіонат
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 03-10-2011 09:55
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
от я наприклад збираюся брати участь у всіх 4 можливих турнірах, радий збільшенню кількості і думаю що в звязку з цим зросте і якість. |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 03-10-2011 10:13
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
Фігня в тому, що відмовитись брати участь в якомусь з турнірів просто ніззя. Якщо не приходити наприклад на ІЛ (А чи Б ) взагалі, то потім фіг дочекаєшся поки попадеш назад, а хто його знає як воно там буде через рік. так само синхрон ліга, там якщо вилітаєш то потрапляєш на наступний сезон в залік "кубок", а цілий рік в заліку "кубок" то цілий рік псу під хвіст в тому плані. а з тим другим чемпіонатом області то взагалі все туманно і неясно,
In Iokus veritas... |
|
|
Bizba |
Опубліковано 03-10-2011 11:54
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Infinite Tale надіслано: так само синхрон ліга, там якщо вилітаєш то потрапляєш на наступний сезон в залік "кубок", а цілий рік в заліку "кубок" то цілий рік псу під хвіст Це не так. Можеш зокрема переглянути Регламент Синхрон-ліги. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Bizba |
Опубліковано 03-10-2011 11:59
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
bavarlok надіслано: при цьому переможець офіційного чемпіонату, який стартує цього року на порожньому місці, ризикує так і залишитися переможцем із титулом чемпіона, вибороного на междусобойчику - особливо враховуючи умови проведення і організацію турнірів. І на чому базується твердження про недостатні умови та організацію? була надія, що він буде дешевшим, але надії не виправдалися. Тому що команди забажали комфортних умов а-ля "Пікассо" та ігор у вихідний день. Буде і те, і друге питання тільки одне, шановні Олександре і Володимире, а ми всі тут у чому винні? По-перше, якщо це адресовано мені, то мене звуть Андрій По-друге, що значить винні? Хіба формат якогось турніру зобов'язує його грати? Вибір завжди за командою, залежно від мети, яку вона собі ставить. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Клічук |
Опубліковано 03-10-2011 14:59
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
Я думаю що так навіть вийде на краще, ті хто прагне їхати грати всеукраїнські чемпи, окремо під це сформують собі склади, які можуть не співпадати з тими що в турнірі ЛОЛІТ. А хтось може пояснити що за А і Б в новому сезоні Інтелект ліги? І коли буде регламент, скоро вже ж перша гра.
IQM - чемпіон |
|
|
kaizerr |
Опубліковано 03-10-2011 20:54
|
Вивчає абетку Повідомлень: 3 Зареєстровано: 15.05.11 |
ІЛ А - це та ж ІЛ, Б - колишня ЛП, а коли починаються ігри?
Змінено: kaizerr, 03-10-2011 20:55 |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 03-10-2011 21:21
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
там на першій сторінці якщо не помиляюся, пише і про те, що таке іл-б, і коли ігри починаються. |
|
|
bavarlok |
Опубліковано 03-10-2011 22:38
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 03.01.09 |
Микола Гнідь надіслано: зросте і якість. гм... мій досвід не вірить у діалектику. наш адрес не дом и не улица наш адрес validol.110mb.com/ |
|
|
bavarlok |
Опубліковано 03-10-2011 22:51
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 03.01.09 |
Bizba надіслано: І на чому базується твердження про недостатні умови та організацію? та все на тому ж досвіді, пес би його побрав... мене звуть Андрій вибач! з ким не буває... до речі, є області, де нема жодного чемпу, а в нас аж два! і як на мене це не той випадок, коли кількість переростає в якість. а радше якість буде розділена на два. так, команда тепер повинна вибирати де їй грати. але не треба перекидати відповідальність, оскільки це саме ви, Андрію і Володимире, поставили команди в такі умови. повторюся - значно ліпше обєднати зусилля. та доведіть нарешті, що ви мужики! сядьте і домовтеся, від цього виграють всі. чи зможе кожен із вас обох поступитися частиною своїх амбіцій на користь загальної справи? це ми дуже швидко побачимо. наш адрес не дом и не улица наш адрес validol.110mb.com/ |
|
|
Wintermute |
Опубліковано 03-10-2011 23:40
|
Пише багато Повідомлень: 434 Зареєстровано: 04.01.09 |
Я не вірю що вийде домовитись(чому - інше питання). От тепер ЛОЛІТ - повністю замкнута на собі структура, яка має деякий вплив, історію, традиції(але в повністю замкнутих системах ентропія/хаос тільки зростають)... Синхрон-ліга - чемпіонат, який може підтянути львівські команди до ВЛ/ПЛ(дуже шкода, що кілька сильних команд не прийшли в ВЛПЛ), і цей чемп зараз не є зацикленим сам на собі. Особисто для мене найбільшою(і майже єдиною) перевагою ЛОЛІТ є україномовні пакети - тому я продовжуватиму грати і Синхрон-лігу і Інтелект Лігу А(ще один брЄд з ребрендінгом)
(c). Цахіагійн Елбегдорж |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 04-10-2011 00:29
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
bavarlok надіслано: до речі, є області, де нема жодного чемпу, а в нас аж два! Цього року в нас буде чотири чемпіонати: ЛОЛІТ, Синхрон-Ліга, Чемпіонат Львівщини (новинка, на базі Другої Ліги ЛУК), У-куб. |
Foehn |
Опубліковано 04-10-2011 00:34
|
Трохи пише Повідомлень: 106 Зареєстровано: 23.11.09 |
Не розумію в чому проблема. Так, тепер буде крім ІЛ і У3 ще один україномовний турнір. Вірніше реорганізований і доповнений двома етапами старий. Мені видається, що україномовного ЩДК не так і багато, щоб команди опинились в ролі Буріданового осла. ІЛ(7-м етапів)+ЧЛ(5)+У3(4), загалом 16-ть ігор на рік(вірніше 9-ть місяців). І це абсолютний максимум, який зможуть зіграти не всі команди. Вважаю, що ця цифра аж ніяк не є значною і планую грати в усіх трьох турнірах. |
|
|
Sam |
Опубліковано 04-10-2011 11:42
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
команда тепер повинна вибирати де їй грати Якщо ніхто нікому падлити не буде, то вийде зіграти у всіх турнірах. Крім того різні турніри ставлять перед собою різні завдання: - Чемпіонат Львівської області - визначити найкрашу команду Львова, спочатку відібравши 16 кращих команд і (за попередньою домовленістю) в нормальному залі (не університетському) розіграти путівку на ПЕЧУЩДК - Синхрон-ліга - грати найсерйозніші і найцікавіші всесвітні синхрони - У3 - піднімати рівень студентських команд - ЛОЛІТ - ?.. Чесно кажучи крім україномовності пакетів і зручного залу більше нічого не бачу. І поставивши україномовність і якість пакетів на шальки терезів я не впевнений шо саме переважить І для чого тут обєднувати зусилля, скажіть мені? ЛОЛІТ була монополістом у львівському інтелектуальному русі багато років і нічого не змінювалось, ніхто нікуди не їздив, нікуди не виходив. Тут в якийсь момент назбиралась критична маса зауважень і вже кричать "бунт, бунт на караблє". А я ж кажу - природній процес. ІМХО, Володимир Іванович закривається в собі (в сенсі і турніру і ставлення до інших). Насправді ніхто не зацікавлений в маргіналізації ЛОЛІТ. For those about to rock - we salute you! |
|
|
Rebe |
Опубліковано 04-10-2011 12:49
|
Трохи пише Повідомлень: 225 Зареєстровано: 19.01.09 |
ЛОЛІТ спричинив великі зрушення і в ЛУКу, показавши, що можна грати цікаві україномовні турніри. Це підтвердило і цьогорічне зацікавлення знавців представленими у Занках Кубками Пісязавтра і Герцогів. Тому дійсно ніхто не зацікавлений в маргіналізації ЛОЛІТ. +1 Змінено: Rebe, 04-10-2011 12:50 |
|
|
Sam |
Опубліковано 04-10-2011 14:26
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Просто зараз так виглядає, що найбільше її маргіналізує власний же ж голова. Навіщо було відмовлятися від статусу турніру що виводить на чемпіонат України для мене досі залишається загадкою.
For those about to rock - we salute you! |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 04-10-2011 14:27
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Бажання все контролювати одноосібно ?
k |
|
Сторінка 2 з 2: 12
Перейти на Форум: |