Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інтелект-ліга
6 ЕТАП
|
|
Гадюкіна |
Опубліковано 21-04-2009 13:13
|
Трохи пише Повідомлень: 99 Зареєстровано: 20.01.09 |
Клім Чугункін надіслано: нормальні люди... нормальні люди (сказано з інтонацією "в греческом зале...".. ото є в дорогих моєму серцю і вухам подружжя Сергея і Татьяни нікітіних пісня "Каждий вибірает по себе женщину, релігію, дарогу, дьяволу служить или пророку - каждий вибірает по себе"..... і скажу я вам фразою Жені Лукашина "скатертью дарога".... лічно я буду на грі, якшо трамвай не переїде, або кірпіч на голову не впаде... Хоча. відомо. шо просто так кірпічі на голову не падають.... Умный мальчик Запомните, если нечем - запишите! (с) |
|
|
Мирослав Брегман |
Опубліковано 21-04-2009 13:58
|
Трохи пише Повідомлень: 126 Зареєстровано: 07.01.09 |
Клім Чугункін надіслано: лічно я буду на грі, якшо трамвай не переїде, або кірпіч на голову не впаде... Хоча. відомо. шо просто так кірпічі на голову не падають.... Головне щоб ніхто олію не розлив |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 21-04-2009 14:14
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
Мирослав Брегман надіслано: Головне щоб ніхто олію не розлив Товстий чорний кіт із примусом біля "Пікассо" не пробігав? Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
Miss Avalanche |
Опубліковано 21-04-2009 14:21
|
Вміє писати Повідомлень: 12 Зареєстровано: 29.01.09 |
Мастер Бо надіслано: бліііііііііііііііііін 3 вихідні, я в гори вже запланував, діти будуть плакати, може 11? чи 9? .... айайайайайайайай Кому треба всі ці теревені щодо дати? Неможливо вибрати такий день, який підходитиме абсолютно ВСІМ гравцям інтелекту (включно з організаторами та адміністрацією Пікассо). Постарайтесь прийти, і все! |
|
|
Гадюкіна |
Опубліковано 21-04-2009 14:22
|
Трохи пише Повідомлень: 99 Зареєстровано: 20.01.09 |
В моєму дворі вештається, киці моїй серенади співа. А я до речі від Пікасо не далечко живу)
Запомните, если нечем - запишите! (с) |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 21-04-2009 18:27
|
Пише багато Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Miss Avalanche надіслано: Мастер Бо надіслано: бліііііііііііііііііін 3 вихідні, я в гори вже запланував, діти будуть плакати, може 11? чи 9? .... айайайайайайайай Кому треба всі ці теревені щодо дати? Неможливо вибрати такий день, який підходитиме абсолютно ВСІМ гравцям інтелекту (включно з організаторами та адміністрацією Пікассо). Постарайтесь прийти, і все! Так шо за наезды... Просто даты были названы заранее, 16-17, планы на горы построены, а тут еще 3 дня разбиты посередине, т.е. на два дня с ночёвкой не съездишь... Реально бред на праздники делать, ладно там бульбу садити... ТАк тут еще и отдохнуть хочется и от ЧГК тоже ))))))))) Не просто постараюсь, а приду, (с) но осадок остался Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
Scessia |
Опубліковано 21-04-2009 19:47
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
Мастер Бо надіслано: Реально бред на праздники делать, ладно там бульбу садити... ТАк тут еще и отдохнуть хочется и от ЧГК тоже ))))))))) Та ти що... садити бульбу - то ж найкращий спосіб відпочинку для українця. Тут тобі і солярій, і фітнес, і басейн в одному флаконі - суцілий релакс ) Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 21-04-2009 19:49
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
а що то за такий спосіб садіння бульби, що там ще й басейн взявся? О_О |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 21-04-2009 22:55
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Басейн - то якщо дощик накрапує |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 21-04-2009 23:08
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
якщо дощик накрапує, то хіба грязеві ванни )) |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 10-05-2009 15:31
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
Так это во Львове Отец Федор реализовал свою "I have a dream" |
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 10-05-2009 22:53
|
Трохи пише Повідомлень: 97 Зареєстровано: 28.01.09 |
Ех, приїхав ото додому та й вирішив на сон грядущий книжку розумну почитати. Взявся до перекладної антології англійської поезії. Випав Батлер: " ... Был каждый доблестен и смел Они разбили мусульман, Валялась груда вражьих тел Ручьями кровь текла из ран. Когда победное "Ура" Предсмертный заглушило стон. Друзья увидели, что им Вдруг улыбнулся он..." Нє ну не по Фройду? P.S.: Вітаю Стрільчука, Безбородова, Муху,Ботюка, Матвієнка, Бідасюка, Зінченка та інших доблесних сітхів та лицарів союзних орденів ( зокрема брата Костю) з перемогою над невірними Щиро ваш. Командор Дарт Аньян. Французький буржуазний націоналіст |
|
|
Bizba |
Опубліковано 10-05-2009 23:43
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
На головній сторінці викладена інформація про підсумки етапу, оголошені в "Пікассо". Наскільки мені відомо, команда "Арматора" збиралась подавати апеляцію на одне з питань, тому наведені результати є попередніми. Змінено: Bizba, 10-05-2009 23:44 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Bizba |
Опубліковано 10-05-2009 23:49
|
Детальна таблиця етапу по кожному питанню прикріплена до цього повідомлення.
Bizba приєднав файл: il-20090510.zip Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 11-05-2009 10:04
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Bridkiy_Pronoza надіслано: P.S.: Вітаю Стрільчука, Безбородова, Муху,Ботюка, Матвієнка, Бідасюка, Зінченка та інших доблесних сітхів та лицарів союзних орденів ( зокрема брата Костю) з перемогою над невірними Там ще пару раз з нами, коли проблеми зі складом були, такий собі Пилянський їздив. Треба і його привітати - чисто так, для годиться. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Bizba |
Опубліковано 11-05-2009 13:35
|
Оновлена таблиця коефіцієнтів команд Інтелект-ліги (після 6 етапів). Подивитись можна тут: http://spreadsheets0.google.com/ccc?k...&hl=uk Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
ASSA |
Опубліковано 11-05-2009 18:57
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
Bridkiy_Pronoza надіслано: P.S.: Вітаю Стрільчука, Безбородова, Муху,Ботюка, Матвієнка, Бідасюка, Зінченка та інших доблесних сітхів та лицарів союзних орденів ( зокрема брата Костю) з перемогою над невірними Щиро ваш. Командор Дарт Аньян. Не зарано святкуєте панове??? А якщо наступного етапа по дорозі до Львов поїзд встане чи водії оголосять страйк? |
|
|
Бонні |
Опубліковано 11-05-2009 21:37
|
Трохи пише Повідомлень: 126 Зареєстровано: 11.02.09 |
ASSA надіслано: Bridkiy_Pronoza надіслано: P.S.: Вітаю Стрільчука, Безбородова, Муху,Ботюка, Матвієнка, Бідасюка, Зінченка та інших доблесних сітхів та лицарів союзних орденів ( зокрема брата Костю) з перемогою над невірними Щиро ваш. Командор Дарт Аньян. Не зарано святкуєте панове??? А якщо наступного етапа по дорозі до Львов поїзд встане чи водії оголосять страйк? Тоді будемо знати, хто в нас карррркаюча ворррррона, і кого мона бити живу на синусоїді і щаслива. |
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 12-05-2009 13:01
|
Трохи пише Повідомлень: 97 Зареєстровано: 28.01.09 |
А я цьому вот... Зінченку превентивно тої самої... хльости дам. Аби не пророкував тута. А Пилянського нічого вітати - а то розлінується хлопець, працювати над собою перестане. А з кого ж тоді зміну ростить будемо, га?
Французький буржуазний націоналіст |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 13-05-2009 12:43
|
Пише багато Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Бізба, а тово в тебе були графіки красиві дуже, мож тоже повісь, а? Дуже вже красиві були!!! Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
Перейти на Форум: |