Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інтелект-ліга
Що можна покращити?
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 18-03-2009 13:08
|
Пише багато Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Огидний покидьок надіслано: а от я не розумію чого в школах і в універі мені вбивали в голову християнську етику.. я не маю нічого проти християнських принципів, але це має бути факультативом, а не основним предметом. а ше колись в Києві на екскурсії я не хотів йти в церкву, то керівничка силою мене туди тягнула зі словами "йди до храму, грішнику, бо дужеш в пеклі на пательні смажитись"... і травмувала мою дитячу психіку. Це пряме порушення Конституції, Закону України "Про освіту", Закону України "Про загальну середню освіту". Предмету Християнська етика не повинно бути у школах!!! Може бути факультативний курс "Релігієзнавство!" Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 18-03-2009 13:35
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
yurk@ надіслано: Огидний покидьок надіслано: та й на православний Великдень є турнірів багато... посвятили пасочку, перекусили, набрали єйок() в кишені і гайда в Пікассо... От ти тут шуткуєш, а мені 16-18 квітня (перед Великднем) треба бути в Москві на конференції, а потім якось додому добратись Що ти там забув на тій конференції? |
|
|
ishmail |
Опубліковано 18-03-2009 14:35
|
Вміє писати Повідомлень: 43 Зареєстровано: 04.01.09 |
Огидний покидьок надіслано: "йди до храму, грішнику, бо дужеш в пеклі на пательні смажитись"... і травмувала мою дитячу психіку. Діма, ти в свій час травмував мою, вже далеко не дитячу психіку, стриптизом на сцені на Погулянці..., в шабат... Я понял в чем ваша беда. Вы слишком серьёзны. Умное лицо еще не признак ума, господа. Все глупости на земле совершаются именно с этим выражением лица. Улыбайтесь, господа. Улыбайтесь! |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 18-03-2009 14:40
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Mephisto надіслано: Що ти там забув на тій конференції? Підозрюю, якщо рідний універ не збирається її оплачувати - то вже нічого )))))) |
|
|
Ехофразер |
Опубліковано 08-11-2009 11:06
|
Трохи пише Повідомлень: 178 Зареєстровано: 13.02.09 |
А особисто я вважаю що покращити можна все,і зі всіх сторін
Сало-сила,спорт це круть,а пиво це необхідна організму рідина))) |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 09-11-2009 09:25