квітень 28 2024 20:28:55

Авторизація

Логін

Пароль



Ви ще не зареєстровані?

 Реєстрація 


Забули пароль?

 Відновити 

Зараз на сайті

· Гостей: 3

· Користувачів: 0

· Всього користувачів: 692
· Новий користувач: 2guybay

RSS Feeds at the site

RSS - Pictures
RSS - Forum
RSS - Articles
RSS - News
RSS - Programs

Спонсори

liberty
 сайт пробного інтернет-тестування
Аквапарк - /
Кінопалац
Львівське
Mi100
New Life
пневматичний тир «RAMBO»
Rozalini

Банери



Календар

<< Квітень 2024 >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Немає жодних подій.

Опитування

Що потрібно надалі робити з брейн-рингом?









Для участі в опитуваннях Ви повинні залогінитися

Міні-чат

Для участі в міні-чаті Ви повинні залогінитися

16/02/2019 14:29

Привіт! Команда Donkey Hot шукає шостого гравця в базовий склад. Багато їздимо і граємо. Якщо вам цікаво було б грати з нами -- напишіть мені в приват: https://www.facebo
ok.com/m.kobernyk

03/11/2015 15:24

ні, онлайн нікого немає

27/10/2015 23:34

хтось онлайн?

31/08/2015 15:50

Поверніть
в меню навігації
пункт з результат
ами Відкритої
ліги.

19/09/2014 21:21

Коли відбудуть
ся змагання з відкритої
ліги?Як на неї зареєстру
ватися?

11/04/2014 15:35

привіт.хт
сь в чаті є?

12/01/2014 16:34

ати.Дивна в вас в ЛОЛІТ методика роботи...

12/01/2014 16:32

Може вже хватить святкуват
и,пора вже і результат
и Відкритої
ліги 1 туру сказати,і на коли перенесен
о 2 тур Інтелект ліги В і взвагалі календар хоча б на 1 місяць вперед,що
можна було свій час спланув

17/11/2013 21:23

Бажано зареєстру
ватися якнайшвид
ше. Зараз встановле
ний термін - 25.11.2013 р. Але, оскільки команда може взяти участь у змаганнях
не обов`язко
о з першого етапу, цей термін є формальни
й.

16/11/2013 22:12

до якого числа можна зареєстру
ватись на відкритку
?

Архів чату


Перегляд теми

 Роздрукувати тему
КЗУ третій етап Вінниця, результати.
Maestro
#21 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 10-12-2009 13:04
Вивчає абетку


Повідомлень: 8
Зареєстровано: 31.05.09

Окрім того, що пан Рудик отримав інформацію, що баюнале завершиться о 14.30-15.00, він ще й отримав інформацію, що маршрутка відправляється о 15.00, і рішення приймалося виходячи із цього.
Не потрібно обривати чужі фрази, підлаштовуючи їх під свої гіпотези вселенської змови, тому цитуйте їх повністю:
Щоб Ви знали - ОКР без ЗП не грався б. І це було б неприйнятно. Але Ви не намагалися навіть взнати чому так. Тому знайте: ведучий майданчика в ОКР - узгоджується безпосередньо з організаторами синхрону. І ЖОДНА інша людина не має права проводити ОКР на даному майданчику. У разі виявлення такого порушення результати усіх команд в кращому випадку анулювалися б, у гіршому - ОКР був би надовго без цих команд. Ведуча даного майданчика була з Тернополя і їхала тією ж маршруткою. Тому при всьому Вашому бажанні - Ви б не грали в залік ОКР без Тернополя...
Ми обов"язково врахуєм, що створення умов для відіграшу ОКР було "проявом егоїзму", і повірте - більше такого ніхто робити не буде, тому що Шапокляк була права.
А ще стосовно егоїзму - найвищим його проявом було ставлення команд організаторами львівського етапу КЗУ перед вибором КЗУ/Занки, через що тернополяни не потрапили на харківський фестиваль, а Вінниця на КЗУ. Про це ж звичайно Ви забули... Тіште й далі себе думкою, що ЗП поганий, а всі решта - цяця. Вам бачу це приносить справжнє задоволення.
 
Брудна волохата дупа
#22 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 10-12-2009 13:29
Флудить


Повідомлень: 1062
Зареєстровано: 05.01.09

он як виходить.
Теклюк сказав Рудику, шо мона ОКР выдыграти в 14.30.
Потім Рудик (ШЕ В ТЕРНОПОЛІ) дізнається, шо маршрутка відїздить в 15.00 з Вінниці. маршрутка не рейсова, а ЗАМОВЛЕНА.

І шо ж тоді? Відверто кладе болт на всіх, з думкою а шо? пакет в нас, то й гори все у вогні..
і, нічого не сказавши Теклюку... а далі ви всі знаєте.

да, зараз крім кризи, епідемії виникла ще й монополія на маршрутки по замовленню і фефіцит на альтернативні способи добирання з Тернополя до Вінниці.. і дефіцит на людяність потрохи наростає. шкода.




див нік.
 
Ironhide
#23 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 10-12-2009 13:40
Вивчає абетку


Повідомлень: 6
Зареєстровано: 04.01.09

1) У Львові етапу КЗУ не проводилося. А конфлікти між ЗП і організаторами сокальських змагань не повинні відбиватися на непричетних до того гравцях
2) я не казав що ЗП "поганий"
3) ваша думка - ЗП організовув ОКР і йому за це всі мають бути вдячні. Моя думка - ЗП міг дещо акуратніше віднестися до цієї організації, але не захотів.
4) чи не смішно 4-5 командам грати один з трьох найпрестижніших турнірів на об'єднаному (Львів-Вінниця-Тернопіль) майданчику? В цьому випадку краще б дійсно ЗП відіграли турнір у маршрутці, чи на місці, у Тернополі.
Вселенська змова тут ні до чого, поілітика теж. Просто багатьом людям зіпсували настрій у неділю. І зрозуміло, вони мають право висловити незадоволення.
 
Maestro
#24 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 10-12-2009 15:11
Вивчає абетку


Повідомлень: 8
Зареєстровано: 31.05.09

to шльома:
Де ти прочитав інформацію про момент того, коли Рудик взнав, що власник маршрутки поставив умови про відїзд у 15-00? Ти впевнений, що він взнав про це в Тернополі? Ти робиш висновки базуючись на бажаному, а не дійсному. Якщо така ситуація виникла, значить вона виникла після того, коли можна було щось змінити. І виходячи з того, потрібно було приймати рішення. Тим не менше, вибір в команд був. Вони його зробили. Але при цьому, як щирим українцям, всім не догодиш. Ніхто болт не клав, і досить цих безпідставних обвинувачень, особливо від людини, яка була в той момент за кілька сотень кілометрів від Вінниці.

ОКР було запропоновано грати усім бажаючим. Те що вони знайшли причини його не грати, це їхні особисті проблеми. Чому команда, яка йшла після 96 запитань на першому місці змогла пожертвувати відеореаліями, а інші не змогли? І при цьому хникають. Спитайте себе, а не когось смикайте. Нам теж шкода, що ми не зіграли гарно організований (не сумніваюсь в тому) відеоконкурс. Нам шкода, що ми були змушені пожертвувати перемогою в фестивалі баюнале. Але ми ж у цьому нікого не звинувачуєм.

to Ironhide:
1. конфлікт між організаторами сокальського етапу і ЗП давно вичерпаний, тому що усі аргументи сторін були наведені ще в серпні, і ніхто до того не повертається, тим більше для того, щоб зробити зле непричетним людям. цей приклад був згаданий аби показати, що у діях знавців львівської області при великому бажанні можна знайти егоїзму не менше, ніж вони бачать у діях ЗП.
2. можливо, цитати про егоїзм і нелюдяність ЗП у Львові синонімічні зі словом "хороший", але як на мене якраз навпаки, тому вважаю, що Ви мали на увазі ЗП - "поганим".
3. Ні від кого подяки не вимагалося. Може у Львові прийнято за хороші справи вимагати сідло велике, коврик і телевізор, але загальнолюдські норми допускають просто лояльне ставлення, розуміння, і максимум "чарівне слово". Але, на жаль, у Вас таких норм не спостерігається. Вам би похаяти будь-яку дію, навіть якщо її мотиви були виключно позитивні. ЗП віднісся до організації з усією відповідальністю, яка була можлива в даній ситуації, і те що це викликало хвилю обурення зайве підтвердження українського менталітету: самі нічого не робим, але коли хтось інший зробить, то ліпше поплюємо на нього, ніж підтримаємо. Добродійка Zelena була права, але по відношенню не до нас. Ви, шановні шапкозакидачі, щирі українці - ті що з анекдотів.
4. не смішно, тому що перенесення в терміновому порядку часу/місця відіграшу ОКР нереальна справа. поспілкуйтеся з кнопом на цю тему, може й Вас до когорти Бєлкіна припишуть. і Ви б все одно не зіграли у Вінниці ОКР без узгодженого представника. А він у Вас узгоджений не був.

І те що так сталося в неділю - не змова проти Львова чи Вінниці, не спроба наплювати в душу команд і не прояв нелюдяного ставлення - це банальний збіг неприємних обставин, якому запобігти не було можливості. Якщо Ви цього не розумієте, то продовжуйте смакувати нюні, і розповідайте усім який поганий ЗП. Напишіть кляузу Башуку - це зараз модно кажуть. Вигадайте ще якийсь спосіб - у вас гарно виходить.
Якби усе було так, як Ви висвітлюєте, повірте, мені було б абсолютно фіолетово. Ви б написали кілька постів, поплювали на ЗП і на тому б тема була вичерпана. Але проблема у тому, що Ваші обвинувачення є безпідставними і образливими для людей, які старалися не лише заради себе, а й заради інших. Ви не хочете побачити того, як усе було насправді. І що бажання провести ОКР для команд було виключно альтруїстичне. Тіштеся своєю пасивністю. Пасивність рідко викликає невдоволення, навіть частіше зовсім навпаки...
 
Ня Смерть
#25 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 10-12-2009 22:31
Аватара

Увага! Спам-бот!


Повідомлень: 2026
Зареєстровано: 04.01.09


Де ти прочитав інформацію про момент того, коли Рудик взнав, що власник маршрутки поставив умови про відїзд у 15-00? Ти впевнений, що він взнав про це в Тернополі?

Ну якщо це не так, то ЗП, як це не прикро, тупо налохали з транспортом. І танцювати варто від цього моменту. Невже так важко було вибачитись перед командами і пояснити ситуацію всім присутнім, аби не було оцього смороду на форумі? Скидати щось на водія замовленої маршрутки як мінімум смішно.
lh3.googleusercontent.com/-waveqXGCYxA/TaYeGnbyORI/AAAAAAAAT-8/3ae_Ztihy58/4horsemen.gif
 
Comediant
#26 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 10-12-2009 23:25
Аватара

Адміністратор


Повідомлень: 350
Зареєстровано: 03.01.09

до Маестро:
Ви мну звичайно вибачєйте, я розумію, що щорічний Сокальський турнір не порівняти із Занками, але от вже кілька років під Кубок незалежності організаторами, а саме п. Войтюком вибивалися гроші, приміщення і т.д. а це, повірте, непросто. Ніхто Вам на рівному місці ніяких умов для проведення турніру не надасть.
Крім того, Занки турніром офіційним не є, а щодо КЗУ навіть якщо один етап пропустити, то це не смертельно. Та ж сама Пінта зараз змагатиметься за 2 місце. При бажанні можна було спробувати домовитись із оргкомітетом КЗУ, щоб результати враховувались синхронно.
Вважаю, що говорити про егоїзм львівських чи ще якихось команд є некоректно, так само як і про обставини, через які хтось відіграв ОКР, а хтось не відіграв. Насправді, все залежить лише від бажання команди.
Тому краще не сваріться, а просто мовчки визначайте свої пріоритети і отримуйте банальне задоволення від гри!
ха-ха
 
Карплюк
#27 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 11-12-2009 07:40
Пише багато


Повідомлень: 359
Зареєстровано: 08.01.09


Maestro надіслано:
to Карплюк:
ЗП не має відношення до даного інтерв"ю і жодним чином не заперечує факту перемоги в "Баюнале" команди НМ. За всією інформацією стосовно даного інтерв"ю Сергій Волоцюга (капітан команди "Аристократи Духу" і давач даного інтерв"ю) просив звертатися до нього: 095-8783705.
Але, пане Карплюк, не потрібна ця іронія про ловління моменту, бо усім чудово відомо на що спроможна команда ЗП, і на що НМ, тому мова про якийсь момент - недоречна...
І нічого роздмухувати тут ворожнечу. Чи може вам тільки це й потрібно?

Зовсім не роздмухую, а вважаю позитивом, коли команда шукає спонсорів. Кожен продукт має свій сезон. Зараз є попит на продукт спонсора "Аристократів Духу" Все. А абревіатуру ЗП і НМ не згадував взагалі. Є пріоритети і є результат. Решта - як казав класик, бо ж цитують, Войтюк Smile, словоблудство.
 
teklyuk
#28 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 11-12-2009 08:55
Вивчає абетку


Повідомлень: 2
Зареєстровано: 10.10.09

Шановне товариство, хотів би звернути увагу до суто ігрових моментів "Баюнале-2009".
В моєму журналі http://anatoliy-teklyk.livejournal.com
розміщено матеріал "Після фестивальне", там є ряд запитань саме до людей, що грати на фестивалі, які ігри, скільки і т.п. Власне мені це потрібно для випрацювання оптимальної програми майбутніх фестивалів.
 
Перейти на Форум:
Copyright ЛОЛІТ© 2008